Coș de fum reducție / d120-130

New
-14%

Coș de fum reducție / d120-130

Код товара: Metal Negru reducție / d120-130
550 леев
474 леев
Количество

по Кишиневу бесплатно
по Молдове бесплатно

Описание

Solutie profesionistă

Un profesionist alege intotdeauna cea mai performanta solutie pentru proiectul sau ! Coșurile de fum din otel negru reprezinta alegerea profesionistilor, oferind rapiditate de montaj, etansare foarte buna, rezistenta crescuta la temperatura si calitate certificata.

Cuplare ascunsa

Pentru un montaj facil, fara marja de eroare, cuplarea burlanelor se face tip nut/fedder la interior, exteriorul sistemului de burlane ramanand uniform, facandu-l astfel potrivit si pentru solutii de spatiu restrans.

Constructie tip simplu-perete

Folosind burlanele de otel special, se poate construi canalul de evacuare simpu-perete cu grosime de 2 mm, ce va fi folosit pentru evacuarea gazelor de ardere catre cosul de fum de la seminee, sobe, centrale acolo unde temperatura maxima poate ajunge pana la 1000°C.

Materiale Certificate

Burlanele sunt realizate din otel special rezistent la temperaturi inalte, vopsit apoi cu vopsea neagra Senotherm, ce nu se arde la primul foc, si nici nu degaja fum in incapere. Produsul este construit doar cu materiale certificate, si este Certificat CE.